#UkrainianWar#NoFlyZone #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraineSupport the Armed Forces of Ukraine

Complexity, Team Liquid og Evil Geniuses har forladt BLAST Premier Spring Groups 2022

/
2264

Complexity, Team Liquid and Evil Geniuses forlod BLAST Premier Spring Groups 2022. Som en del af kvartfinalerne i Play-In-fasen tabte klubberne til MIBR (0:2), NAVI (0:2) og BIG (1:2), og går dermed til BLAST Premier Spring Showdown 2022.

Kompleksitet-MIBR

Spilledagens første møde begyndte på Nuke-kortet, som blev det nordamerikanske holds valg. MIBR-spillere viste dog et selvsikkert halvforsvar og fik en dobbelt fordel, før de skiftede side. I anden halvleg begyndte Complexity at komme igen. Men konstante fejl tillod ikke holdet at vende tilbage, hvilket tillod MIBR at tage føringen i serien - 16:13.

Derefter flyttede holdene til Ancient, hvilket viste sig at være MIBR's valg. Nu havde nordamerikanerne fordelen og afsluttede halvlegen med en score på 9:6 til deres fordel. Men efter skiftet begyndte det brasilianske hold hurtigt at vende tilbage og lukkede hullet. Og selvom Complexitys spillere på et tidspunkt havde en chance for at vinde, formåede MIBR at indhente modstanderen, og samtidig få en sensationel sejr - 16:14.

NAVI-Team Liquid

Hovedmødet mellem NAVI og Team Liquid startede på Mirage-kortet, som blev valget af "Born to Win". Samtidig nåede "ejerne" ikke at få en fordel som sådan, før de skiftede side, og afsluttede halvlegen i angreb med en score på 8:7. I anden halvdel kom NAVI dog hurtigt, hvilket effektivt tvang nordamerikanerne til at overgive sig. Som et resultat, en let sejr for holdet fra CIS på sit eget højdepunkt, og på samme tid det første kort i den nye sæson — 16:10.

Holdene flyttede derefter til Ancient, som til manges overraskelse blev valget af Team Liquid. Men allerede i første halvleg påpegede NAVI over for nordamerikanerne fejltagelsen i et sådant valg, og lukkede halvlegen i forsvaret med en katastrofal scoring til modstanderen - 13:2. Efter sideskiftet begyndte Team Liquid at hoppe tilbage og formåede endda at udligne oddsene. Ikke desto mindre havde NAVI nok fordel til ikke at opleve problemer og få den første sejr i BLAST Premier Spring Groups 2022 - 16:12.

B.I.G. Onde Genier

De sidste kvartfinaler startede på Overpass-kortet, som blev det nordamerikanske holds valg. Samtidig greb Evil Geniuses initiativet meget hurtigt og afsluttede halvlegen i angreb med en komfortabel fordel. Efter sideskiftet begyndte værterne hurtigt at løbe frem, mens BIG ikke kunne vænne sig til kampens rytme. Som et resultat, en let sejr for Evil Geniuses på sit højeste, og det første map vandt i mesterskabet — 16:8.

Dernæst flyttede holdene til Dust 2-kortet, som blev valget af BIG. Samtidig begyndte det tyske hold hurtigt at genoprette status quo og viste et selvsikkert spil i angrebet. Efter sideskiftet udjævnede spillet sig, hvilket stadig ikke hjalp Evil Geniuses i deres forsøg på at inddrive. Nå, BIG lukkede selvsikkert alle spørgsmål og udlignede scoren i serien — 16:12.

Alt blev afgjort på Vertigo-kortet, som startede i en lige kamp. Det resulterede i, at BIG formåede at få en minimal fordel, men samtidig selvtillid. På samme tid kunne Evil Geniuses, efter at have flyttet over til siden af angrebet, ikke komme med noget på serveren. Samtidig tilpassede STORE spillere sig hurtigt i forsvaret og formåede at få en let sejr på destroyeren — 16:10.

Efter dette nederlag forlod Complexity, Team Liquid og Evil Geniuses mesterskabet og tjente $5.666 hver. Samtidig vil nordamerikanske hold optræde ved BLAST Premier Spring Showdown 2022, som afholdes fra 20. til 24. april.

Matcher historie: BLAST Premier Spring Groups 2022

Astralis(counterstrike)Astralisdk2.090:2Bo3BIG(counterstrike)BIGde1.74
counterstrike
BLAST Premier Spring Groups 2022
NaVi(counterstrike)NaViua1.282:0Bo3NiP(counterstrike)NiPse3.47
counterstrike
BLAST Premier Spring Groups 2022
MIBR(counterstrike)MIBRbr8.50:2Bo3G2 Esports(counterstrike)G2 Esportsfr1.05
counterstrike
BLAST Premier Spring Groups 2022
FaZe Clan(counterstrike)FaZe Claneu1.412:1Bo3BIG(counterstrike)BIGde2.82
counterstrike
BLAST Premier Spring Groups 2022
OG(counterstrike)OGdk1.9362:1Bo3NiP(counterstrike)NiPse1.904
counterstrike
BLAST Premier Spring Groups 2022

BLAST Premier Spring Groups 2022 kører online fra den 28. januar til den 6. februar. 12 ligapartnerhold konkurrerer om en præmiepulje på $177.500, samt seks billetter til BLAST Premier: Spring Finals 2022.

Source: twitter.com
0%
Stemte: 0
0%

Related news

CS2 (CS:GO) Seneste nyt

Kommentarer:
Skin betting platforms:
Farmskins

Tilmeld dig nu og få 1 GRATIS CASE

CSGOLuck

Gratis sag og 100% velkomstbonus

GGDrop

11% indbetalingsbonus + FreeSpin

Bloody Case

5 gratis sager, daglig gratis og bonus

OPCASES

Tilmeld dig nu og få 5% BONUS

Daddy Skins


Kode "EGW" for 8% bonus. Daglige gratis sager. Timebaserede gaver på stedet

Clash GG

5% indbetalingsbonus op til 100 ædelstene

CSGO empire

0% gebyrer på ind- og udbetalinger.

CSGOPolygon

Op til 4% Rakeback-bonus

CSGORoll

3 gratis kasser og en bonus på 5 % på alle kontante indbetalinger.

Dat Drop

Få 5% bonus på din indbetaling

Keydrop

Åbn en gratis sag!

CSGOBIG

Giver dig 5% indskud med promokoden: egw

Insane GG

+100% bonus on first deposit.

G4 Skins

+5% to deposit

CaseDrop

2% Deposit Bonus

HellTV Store

Gratis sag og indbetalingsbonus

Skin Markets:
Dmarket

Den mest populære markedsplads for hud

RapidSkins

1% bonus på salg af hud

TradeItGG

Første handelsbonus, butiksrabat og TopUp-bonus

REGISTER
AND GET THE MOST
Registrer nu
Tipsters:
Betting Tips:
fbDOTAtwDOTAfbCStwCS
fbfbDOTAfbCSyt
twtwDOTAtwCSin
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Tilpas
OK