#UkrainianWar#NoFlyZone #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraineSupport the Armed Forces of Ukraine

Gruppefaseresultater LPL

Minilitarin
2449
Mere om turneringen:

Højdepunkter og delte hold

LPL gruppetrin resultater. Foto 1
FPX.Doinb

FPX har løst de problemer, der har plaget dem siden begyndelsen af året. Doinb har vist et højt spil og tog MVP -prisen i 11 ud af 26 vundne kort. Holdet føler hinanden og er sammen med Edward Gaming de vigtigste udfordrere til at vinde splittelsen.

RNG, efter at have vundet i foråret og triumfet på MSI, startede sommersplitten uventet dårligt. Mange fans forventede, at de ville være i stand til at "vågne" og tilbringe anden halvleg meget bedre, men et mirakel skete ikke: GALA -holdet mistede meget af deres form, og nu taber de endda til gennemsnitlige hold. Takket være head-to-head sejre over modstandere fra første halvdel af klassementet lykkedes det at afslutte gruppespillet på 4. pladsen, men denne position ser ikke så pålidelig ud som i foråret.

Efter 7.-8. Pladsen i foråret lykkedes det Rare Atom endelig at tage det nødvendige spring og kravle ind på 3. pladsen. Det er værd at sige, at selv i den sidste splittelse var det klart, at de udskiftninger, der blev foretaget, var af en langvarig karakter, og det ville være tåbeligt at vente på fantastiske resultater i foråret. holdet skrider frem med hver kamp og håber vi vil overraske med gode resultater.

LNG Esports, der pludselig skød op, kunne ikke holde det tempo, de havde sat i starten, og til stor fortrydelse for nye fans vil de begynde at kæmpe i slutspillet allerede i første runde. De fleste problemer for vagtlisten blev skabt af konstante udskiftninger midt i sæsonen: organisationen tillod unge esportsmænd at spille, men modtog samtidig ikke sejre i vigtige kampe. Mest sandsynligt vil LNG'er vise sig selv næste år, men under alle omstændigheder vil vi nøje overvåge de "mørke heste" ved sommersplitten.

LPL gruppetrin resultater. Foto 2
Top Esports

ridder fik titlen som den bedste spiller i gruppespillet: 14 MVP -priser fra 23 kort. Denne fyr mistede tydeligvis ikke formen, selv på trods af hans teams dårlige præstationer i foråret og er konstant i spidsen, hvilket bringer Top Esports -sejre gennem sine aktive handlinger.

Værste øjeblikke og splittede hold

Invictus Gaming formåede ikke at gå videre til slutspillet. Mest sandsynligt vil et sådant resultat tjene som en slags signal for organisationen om, at det er værd at tænke på at ændre sammensætningen. TheShy har haft en af de værste splittelser i hele sin karriere, og Rookie spiller ikke længere som i sine bedste år.

LGD Gaming introducerede Shad0w og xyie før gruppespillets start, men disse to spillere kunne ikke hjælpe holdet med at komme ind i turneringens afgørende fase. Efter afskedigelsen af Peanut har organisationen praktisk talt svigtet, og sandsynligvis er organisationens ledelse allerede i dyb tanke om sammensætningen. Vi vil følge udviklingen af begivenheder.

LPL gruppetrin resultater. Foto 3
LGD.Uniboy

Victory Five undlod at vinde et enkelt spil. Efter at have afsluttet splittelsen med 3-32 kortstatistikker blev de et levende meme. Uniboy er gået fra at være medlem af Worlds til at være den værste spiller i Kina.

På trods af den fremragende præstation fra Kanavi lykkedes det ikke JD Gaming at nå det afgørende stadie i turneringen. Situationen i teamet ligner IG, og sandsynligvis vil vi have udskiftninger, der ikke vil appellere til dem, der støttede de gamle JDG'er.

Play-off

LPL gruppetrin resultater. Foto 4
Playoff -beslag LPL Summer Split 2021

Løbet om titlen åbnes af LNG Esports og Suning den 12. august og afsluttes med en stadig større storfinale 31. august, der afholdes på en af de fem arenaer i turneringen. At dømme efter den høje tæthed af resultater i top ti, bør der forventes lyse og spændende spil. Du kan finde forudsigelserne for alle kampe i sidste fase på fanen "Forudsigelser".

0%
Stemte: 0
0%

Related news

LoL Seneste nyt

Kommentarer:
Skin betting platforms:
Farmskins

Tilmeld dig nu og få 1 GRATIS CASE

CSGOLuck

Gratis sag og 100% velkomstbonus

GGDrop

11% indbetalingsbonus + FreeSpin

Bloody Case

5 gratis sager, daglig gratis og bonus

OPCASES

Tilmeld dig nu og få 5% BONUS

Daddy Skins


Kode "EGW" for 8% bonus. Daglige gratis sager. Timebaserede gaver på stedet

Clash GG

5% indbetalingsbonus op til 100 ædelstene

CSGO empire

0% gebyrer på ind- og udbetalinger.

CSGOPolygon

Op til 4% Rakeback-bonus

CSGORoll

3 gratis kasser og en bonus på 5 % på alle kontante indbetalinger.

Dat Drop

Få 5% bonus på din indbetaling

Keydrop

Åbn en gratis sag!

CSGOBIG

Giver dig 5% indskud med promokoden: egw

Insane GG

+100% bonus on first deposit.

G4 Skins

+5% to deposit

CaseDrop

2% Deposit Bonus

HellTV Store

Gratis sag og indbetalingsbonus

Skin Markets:
Dmarket

Den mest populære markedsplads for hud

RapidSkins

1% bonus på salg af hud

TradeItGG

Første handelsbonus, butiksrabat og TopUp-bonus

REGISTER
AND GET THE MOST
Registrer nu
Tipsters:
Betting Tips:
fbDOTAtwDOTAfbCStwCS
fbfbDOTAfbCSyt
twtwDOTAtwCSin
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Tilpas
OK