#UkrainianWar#NoFlyZone #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraineSupport the Armed Forces of Ukraine
sidebar imagesidebar image 2560sidebar image 1536sidebar image 1600sidebar image 1440sidebar image 1280
HjemNyhederCS2 (CS:GO)PGL Major Stockholm 2021: FaZe Clan og Copenhagen Flames avancerede til fase Legends

/
3169

Mødet mellem vinderne af startrunderne af PGL Major Stockholm 2021 Challengers Stage er slut, som et resultat af, at FaZe Clan og Copenhagen Flames avancerede til Legends-scenen. Til gengæld gik Virtus.pro og Heroic til "2-1"-bracket, hvor de i morgen, den 28. oktober, konkurrerer om tre billetter til næste etape af mesterskabet.

FaZe Clan - Virtus.pro

Mødet begyndte på Mirage-kortet, som blev Virtus.pro-holdets valg. FaZe Clan greb dog hurtigt initiativet og lod ikke modstanderens angreb ånde. Ikke desto mindre, tættere på sideskiftet, tog CIS-holdet sig sammen for at reducere kløften til komfortable tre runder. Begyndelsen af anden halvleg var igen præget af dominansen af FaZe Clan-spillere, som vandt startrækken af runder. Men her udjævnede Virtus.pro økonomien og gik til at tage runde efter runde, på et tidspunkt endda komme ud foran. Og alligevel formåede FaZe Clan at udføre flere vellykkede angreb til sidst for at bryde modstanderen efter eget valg - 16:14.

Kampen på Ancient-kortet foregik kun i første halvleg, og FaZe Clan begyndte straks at tage fart og viste et eksemplarisk angreb, bakket op af et fremragende kendskab til kortet. Som et resultat endte første halvleg med en score på 9:6 til fordel for det europæiske hold, hvilket efterlod VP med kun spøgelsesagtige chancer for at vinde tilbage. Men efter sideskiftet overgav holdet fra CIS sig til sidst, og det lykkedes ikke at komme med en strategi for angrebet. Som et resultat, klarede FaZe Clan meget nemt modstanderen efter eget valg, efter at have udstedt den tredje sejr på Challengers etape - 16:6.

Heroic - Copenhagen Flames

Sidebegivenheden startede på Vertigo, Copenhagen Flames' valg. Men hvis Heroic i første halvleg stadig gjorde forsøg på at kæmpe, kom cadiaN og kompagniet i deres angreb ikke med noget imod modstanderens forsvar. Som et resultat tog Copenhagen Flames nemt deres eget valg og tog en sensationel føring i serien - 16:7.

Dernæst endte holdene på Nuke, hvor Heroic-spillere følte sig som værterne. Og hvis der i første halvleg var en relativt lige kamp, så greb Heroic endelig initiativet i forsvaret efter at have formået at udligne resultatet i denne serie - 16:11.

Kampens desider var Overpass, som startede med en kæmpe fordel til fordel for Heroic. Men før skiftet lykkedes det Copenhagen Flames at udligne situationen og spillede op til fem runder. I anden halvleg fortsatte roeJ og kompagniet med at bøje deres linje, efter at have formået ikke kun at indhente deres landsmænd, men også at snuppe sejren totalt - 16:12.

Matcher historie: PGL Major Stockholm 2021 Challengers Stage

Team Spirit(counterstrike)Team Spiritru2.120:2Bo3Astralis(counterstrike)Astralisdk1.73
counterstrike
PGL Major Stockholm 2021 Challengers Stage
BIG(counterstrike)BIGde2.11:2Bo3MOUZ(counterstrike)MOUZeu1.74
Heroic(counterstrike)Heroicdk1.222:0Bo3Movistar Riders(counterstrike)Movistar Riderses4
MOUZ(counterstrike)MOUZeu1.1652:1Bo3Renegades(counterstrike)Renegadesau5.4
Astralis(counterstrike)Astralisdk1.172:0Bo3paiN Gaming(counterstrike)paiN Gamingbr5.08

PGL Major Stockholm 2021 løber fra 26. oktober til 7. november i Sverige. 24 hold konkurrerer om en præmiepulje på $2.000.000, samt BLAST Premier og ESL Pro Tour-point. Mesterskabets slutspil finder sted i Avicii Arena med tilskuere, mens de tidlige stadier af mesterskabet spilles i studieformat.